Upload Archief

Pagina 1
Forum > server vertraagd?
Naam Bericht
flush beantwoorden Sunday 17 February 2008 18:29:42
Allereerst nog even zeggen: dat het echt een super site is:p (zonder reclame,pop-ups:D) Maar ik merk de laatste tijd vooral in het show your projects topic(http://www.circuitsonline.net/forum/view/57591/9)
dat afbeeldingen niet worden weergegeven. Er staat dan een melding: "Dit bestand genereert te veel dataverkeer en is daarom tijdelijk niet bereikbaar"
Komt her doordat het upload archief zeer vaak bezocht word, en de server het te zwaar krijgt, of de bestanden te groot zijn,.. ?

alvast bedankt!
Marcel beantwoorden Tuesday 19 February 2008 00:33:50
Precies zoals de melding zegt, dat bestand veroorzaak op dat moment te veel dataverkeer. Het is meestal de combinatie van een groot bestand wat vaak gedownload wordt. De limit is 45MB per bestand per dag. Dat is om te voorkomen dat het downloaden van andere bestanden te traag wordt.

Enig probleem is nog dat het plaatje met de foutmelding een dag door je browser gecached mag worden. Dan blijf je de foutmelding zien terwijl het probleem misschien al opgelost is.

Wat betreft de plaatjes uit je voorbeeld, die zijn inderdaad ook wel erg groot voor een 640x480 plaatje. Als ik dat zelfde plaatje download, open in een fotobewerkingsprogramma en weer opsla, is het direct al 5x kleiner. Qua bestandsgrootte bedoel ik dan, niet qua formaat. De kwaliteit is dan nauwelijks slechter.

Gebruik maken van de schaling functie bij het uploaden kan ook enorm helpen om de bestandsgrootte te beperken.

Zie ook het kopje 'Dataverkeer' op de help pagina
flush beantwoorden Wednesday 20 February 2008 14:10:26
Het blad Dataverkeer bij help had ik nog niet gezien:s Toch bedankt voor de uitleg.
Pagina 1
19 ms
v1.5.4 © MM 2002 - 2024
powered by java 6 powered by mysql Valid XHTML 1.0!