Upload Archief

Pagina 1
Forum > geuploade foto's soms niet zichtbaar
Naam Bericht
gerritB beantwoorden Monday 2 July 2007 16:49:32
als ik hier foto's plaats dan zijn ze op de ene site wel zichtbaar, maar op een andere krijg je de melding:
Upload archief
Deze site is uitgesloten om bestanden te linken

Waar kan dat aan liggen?
Ik zelf vermoed dat het iets te maken heeft met de instelling van de computer of virusscanner want sommigen zien de foto's wel andere krijgen die tekst.

suc6

gerrit
Marcel beantwoorden Monday 2 July 2007 19:35:05
Ik vermoed dat het hier gaat om het forum van http://www.viserlatijn.nl Omdat er in het verleden bestanden gelinkt zijn naar een besloten deel van dit forum heb ik het forum uitgesloten om te linken.

De gebruiksvoorwaarden van het Upload Archief staan niet toe te linken naar privé sites en besloten fora.

Voor mij is het ondoenlijk om voor elk bestand na te gaan waar het gelinkt wordt. Daarom wordt zo'n site in z'n geheel uitgesloten.
gerritB beantwoorden Monday 2 July 2007 21:55:13
het gaat inderdaad om visserslatijn, wist alleen niet dat dat een besloten forum is, immers iedereen heeft hier toegang toe en alleen als je je aanmeld kun je zelf ook vragen stellen of antwoorden geven.
Alleen voor de moderators is er nog een subforum om onderling te kunnen overleggen, maar dat is zo ongeveer bij elk forum zo.

Vreemd is echter wel dat sommige gebruikers de door mij geplaatste foto's wel keurig kunnen zijn en dat anderen alleen de tekst zien dat e.e.a is uitgesloten.

vrgr

Gerrit
Marcel beantwoorden Monday 2 July 2007 23:12:56
Gerrit, ik heb het nog eens uitgezocht en het gewraakte bestand is notabene van jezelf. Die link je hier http://www.visserslatijn.nl/forum/showthread.php?t=4371&page=2
en dat is een pagina waarvoor je moet inloggen.

Maar ik weet het goed gemaakt, jij maakt er notie van dat je geen bestanden op besloten fora kan linken, dan haal ik de beperking er af.

Reden waarom het soms wel werkt is omdat sommige browsers, firewalls en proxies de http referer niet doorgeven. De referer wordt gebruikt om te detecteren waarvandaan een bestand gelinkt wordt. Zonder is dat niet te detecteren en krijg je het bestand gewoon te zien.
gerritB beantwoorden Tuesday 3 July 2007 22:08:05
en laat dat nou helemaal geen besloten gebeuren zijn, het is gewoon een foto van een maatschepje wat ik hier op het buro heb gemaakt.
Gewoon voor iedereen zichtbaar zelfs zonder dat je je aan moet melden oid.

Maar mooi dat je e.e.a vrij wilt geven want dit http://www.visserslatijn.nl/forum/showthread.php?t=5242 zou je toch niet iedere sportvisser willen onthouden

bedankt

Gerrit
Marcel beantwoorden Tuesday 3 July 2007 22:13:53
Jij staat blijkbaar nog ingelogt op het forum. Ik krijg wel degelijk een inlogpagina bij die link.
Pagina 1
18 ms
v1.5.4 © MM 2002 - 2024
powered by java 6 powered by mysql Valid XHTML 1.0!