Upload Archief

Pagina 1
Forum > Eigen domeinnaam
Naam Bericht
Marcel beantwoorden Sunday 26 March 2006 00:08:51
Na misbruik van de naam 'Upload Archief' heb ik een aantal maanden geleden de domeinnamen uploadarchief.net en uploadarchief.org laten vastleggen. Direct daarna hebben er tot aan vandaag twee applicaties naast elkaar gedraait. Vandaag is het einde van http://expand.xs4all.nl/uploadarchief Alle aanroepen woden nu automatisch doorgestuurd naar het nieuwe domein. Gebruik je nog de oude domeinnaam, dan zal je er niet veel van merken behalve dat de url in de adresbalk automatisch veranderd.
Marcel beantwoorden Sunday 26 March 2006 00:19:52
Voor het definitief in gebruik nemen van de nieuwe domeinnamen is het Upload Archief op de schop genomen. Dat betekent o.a. dat oude url's die eindigen op .do niet meer werken.

Voor de Java freaks: Het Apache Struts framework met de *.do acties is geheel vervangen door een implementatie van het Spring WebMVC framework. Dit maakt o.a. de configuratie eenduidig en heel flexibel. De meeste url's zijn vervangen door .html of door een directory benadering.
Marcel beantwoorden Sunday 26 March 2006 00:20:47
Mocht iemand tegen problemen/bugs oplopen, dan verneem ik dat graag. In dit topic of per mail (zie het adres op de help pagina).
Pagina 1
13 ms
v1.5.4 © MM 2002 - 2024
powered by java 6 powered by mysql Valid XHTML 1.0!